HTML

A mi kis Konyhakertünk

2011.02.10. 15:51 Mazsom

Nagy fába vágtuk a fejszénket. Azt vettük a fejünkbe, hogy földművelésbe kezdünk. Szeretnénk megtermelni azt, amit megeszünk, már ami a zöldséget és a gyümölcsöt illeti. Na jó, avokádót és narancsot nem fogunk termelni, de amit a helyi klíma és föld engedi megtermeljük a családunk részére. Ha meg túl jól sikerülne, akkor a környezetünkben már most is vannak lelkes támogatóink, aki szívesen vennének igazi zöldséget és gyümölcsöt, ami látott földet és napot.

Mindannyian nagyon lelkesek vagyunk és fontosnak tartjuk, hogy  a gyermekeink ismerjék, értékeljék, szeressék és tiszteljék azt, amit a föld ad. Sok munka, de magunkért csináljuk.
Azért kezdtem el naplót írni, hogy megörökítsem az útókornak, tapasztalatainkat, sikereinket és kudarcainkat. És esetleg másoknak is kedvet csináljunk, hogy akár kicsiben is belefogjanak a gazdálkodásba. Legyen az egy balkon láda vagy egy nagyobb földterület.
Terveimben szerepel, hogy írjak a mindennapi teendőkről, a növényekről, a gazdálkodásról, az éppen leszedett kincsek ihlette receptekről. Ez a mi kis konyhakertünk.

Szólj hozzá!

Címkék: kezdet

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhakertem.blog.hu/api/trackback/id/tr832651829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása